Meer over Douchestoelen


Douchestoel

Een douchestoel is een goede oplossing wanneer u niet staand kunt douchen. De douchestoelen van Lopital zorgen voor gemak op de badkamer. Onze douchestoelen zijn eenvoudig in het gebruik en het onderhoud, zo zijn de zittingen het frame en de armleuningen gemakkelijk af te nemen.

Een greep uit onze douchestoelen:

Flexo-douchestoel.png Douchekruk Douchestoel Toiletstoel Tango
Flexo: Hydraulisch verstelbare douchestoel en toiletstoel Pelikaan Douchekruk Tango Douche- en toiletstoel

Bekijk hier ons volledige aanbod van toilet en douchestoelen.

Stabiliteit en werkhoogte

Stabiliteit van douchestoelen gaan bij een goede douchestoel hand in hand met de werkhoogte. Zo is het belangrijk dat bij in hoogte verstelbare douchestoelen de stabiliteit over alle instelbare hoogtes hetzelfde blijft. De douchestoelen van Lopital zoals de flexo, elexo en reflex douchestoelen garanderen dit.

Voor jong en oud

Het verzorgen van mindervalide kinderen op traditionele douche-toiletstoelen is zwaar werk. Het verplegend personeel staat noodgedwongen in een onnatuurlijke houding en heeft te kampen met statische rugbelasting. De KinderReflex is dé totaaloplossing voor het douchen en naar het toilet brengen van mindervalide kinderen. De KinderReflex geeft comfort en zekerheid aan zowel verzorger als kind. Dankzij haar traploze elektrische kantelbaar voor optimale veiligheid. In de hoogste stand hebben verplegende en kind oogcontact.

Douchestoel (en) in de verzorging

Verzorgen van patiënten of bewoners is belastend werk, zeker wanneer het binnen een badkamer of toilet is. De kleinere ruimtes vragen om innovatieve ideeën. Lopital ontwikkelt al sinds 1977 vooraanstaande oplossingen als douche stoelen en douchekrukken. 
Lopital biedt verlichting voor statische rugbelasting met de in hoogte verstelbare douchestoelen en douchekrukjes.
Het is belangrijk om bij het gebruik van een douchekrukje of een toilet stoel om patient/bewoner en het verplegend personeel zekerheid en comfort te geven.

Newsletter

s'abonner à la newsletter

Nous suivre
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl